nsDurf jij verantwoordelijkheid te nemen? Start dan bij NS.

Als talentvolle starter kun je vele stappen maken. En die eerste stap in je carrière is misschien wel de belangrijkste. Kies je voor NS, dan kies je voor een marktleider die de verantwoordelijkheid neemt om de dienstverlening aan haar klanten dagelijks te optimaliseren.

Veelzijdig
In 175 jaar heeft NS veel bereikt. Wist je dat wij een van de grootste vastgoedbedrijven en horeca-exploitanten van het land zijn? Dat we dankzij onze internationale verbindingen en biedingen een belangrijke speler op de Europese markt zijn geworden? Die veelzijdigheid maakt NS tot een aantrekkelijke werkgever voor starters. Met zoveel werkterreinen kun je bij ons alle kanten op.

Als starter krijg je de kans om multidisciplinair bezig te zijn, om initiatieven te nemen en echt invloed uit te oefenen. Durf jij die verantwoordelijkheid aan?

Van trainee naar de top
Wil jij de top bereiken in een leidinggevende functie of binnen een vakdiscipline? We bieden diverse traineeships voor onze toekomstige managers en professionals. Bij elk traineeship staat learning on the job  centraal, daarom begin je direct in een uitdagende startersfunctie. Wat je achtergrond ook is, vanaf de eerste dag speel je een belangrijke rol op de voorgrond. Meer weten? Kijk op werkenbijns.nl

 

[glg_short_content_box style=”midnight-blue” title=”Company Dinner”]Date: Tuesday, 31 March
Time: 18.00-22.00
Location: ss Rotterdam
Dresscode: Business Formal[/glg_short_content_box]

[glg_short_button url=”/companies/” size=”large” color=”midnight-blue” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Back to Companies [/glg_short_button][glg_short_button url=”http://www.ns.nl/” size=”large” color=”midnight-blue” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Company Website [/glg_short_button]