IMPROVED Corporate Finance is een sterk groeiende corporate finance boutique in Amsterdam. IMPROVED richt zich zowel op internationale als nationale deals en geeft advies over fusies, overnames, MBOs, MBIs, LBOs en complexe financieringsvraagstukken. IMPROVED heeft daarnaast een joint venture met Drake Star Partners LLC, een internationale corporate finance firma die zich exclusief richt op mid-market transacties in de digitale sector. Drake Star Partners heeft een leidende positie binnen deze groeimarkt en het kantoor in Amsterdam is verantwoordelijk voor alle Benelux activiteiten binnen dit netwerk.

Improved

IMPROVED heeft een aantal heldere kernwaarden waarbij de klant en het vinden van de juiste deal centraal staan. De organisatie bestaat uit een jong en dynamisch team en haar partners hebben een uitgebreid track record binnen en buiten de corporate finance wereld. De bedrijfscultuur laat zich kenmerken als “work hard, play hard” en informeel waarbij we er naar streven om onszelf en elkaar te verbeteren.

Wat biedt het bedrijf je?

Bij IMPROVED Corporate Finance krijg je de kans om de in je studie opgedane theoretische kennis te toetsen aan de realiteit. Daarnaast werk je nauw samen met mensen die hun strepen binnen de Corporate Finance wereld verdiend hebben. Door het nieuwe karakter en het kleine team zijn de lijnen kort en zul jij op hoog niveau meedraaien met de beste deals. Hierdoor zul je waardevolle praktijkkennis opdoen, cruciaal voor je verdere carrière binnen de corporate finance wereld.

Events
Branch Bootcamp

Date 23rd of March 2017
Selection Based on CV
Language Dutch
Dress code Business formal