ITDS is een adviesbureau voor verzekeraars, opgericht in 1998 in Naarden en sinds oktober 2016 gevestigd in Amsterdam. Met zo’n 120 enthousiaste specialisten werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars. Actuele kennis van de verzekeringsmarkt combineren we met een praktische visie op informatietechnologie. Want waar deze werelden samen komen, liggen volgens ons de mogelijkheden.

Verzekeraars? Wij zien meer kansen dan ooit

Als er ooit een spannende tijd was om in de verzekeringsbranche te werken, is het vandaag. Nieuwe wetgeving heeft impact op praktisch elke bedrijfsactiviteit, informatietechnologie speelt een steeds grotere rol. En Social Media vragen om een andere manier van communiceren. Inderdaad, veel veranderingen. Maar waarom zou u die niet aangrijpen om nog efficiënter op uw doelen af te gaan? De toekomst begint vandaag. Wij zijn er klaar voor.

Technologie + business = de toekomst

Bij ITDS koppelen we marktdynamiek van de verzekeringswereld aan kennis van business en informatietechnologie. Daarom zijn onze mensen in staat om bruggen te bouwen tussen programmeurs en productmanagers, tussen commercie en compliance. Zo dragen we bij aan vernieuwende oplossingen die kosteneffectiever en efficiënter zijn én aansluiten bij de klantbehoeften van de toekomst.

Laat onze kennis voor u werken

Bij ITDS gaan we verder om het beste resultaat te bereiken. Theorie koppelen we altijd aan de praktijk. Onze analyses scherpen we aan met de laatste inzichten uit de marketing- en technologiewereld. Zo geven we een antwoord op uw uitdagingen van vandaag, maar ook op de ontwikkelingen van morgen. Als u kiest voor ITDS, kiest u voor resultaat. Voor aanpakken en doorpakken, naar een helder resultaat. Met een bijzonder team van bijzondere mensen. Die stuk voor stuk een plezier zijn om mee te werken.

Focus brengt je verder

We werken niet voor iedereen: we werken voor verzekeraars. En dat is een bewuste keuze. We kennen de branche, zijn bekend met producten en wetgeving en voelen ons er thuis. Hoe meer je weet, hoe beter je op de praktijk in kunt spelen. Bij ons vindt u daarom geen generalisten, alleen de allerbeste experts. Die begrijpen waar u staat en waar u naar toe wilt. En graag een constructieve bijdrage leveren aan uw doelstellingen.

Events
Meet The Company

Date 30th of March 2017
Selection Based on CV
Language Dutch
Dress code Business Casual