Start sterker als ondernemer met de Startersdesk van Rabobank Rotterdam

Je wilt een eigen bedrijf starten. Alle ondersteuning die je bij de start kunt krijgen is welkom, zodat jij je energie vooral in je bedrijf kunt steken. Rabobank Rotterdam helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools.

Startersadviseur

Als startende ondernemer krijg je bij Rabobank Rotterdam informatie van een ervaren startersadviseur die veel kennis heeft over het beginnen van een eigen onderneming. Daarnaast is de adviseur goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de Rotterdamse regio en een jaar lang je vaste aanspreekpunt. Zo kunnen we als Rabobank echt meedenken over de kansen voor jouw bedrijf. Daarnaast bieden we je het eerste jaar aantrekkelijke voordelen zoals korting op je zakelijke betaalrekening én we helpen je met handige hulpmiddelen zoals de online tools die je kunt raadplegen via www.ikgastarten.nl.

Profiteer van het netwerk van de Rabobank

Het hebben van een groot netwerk is als ondernemer belangrijk bij de start van een bedrijf. Onze Startersadviseurs brengen je graag in contact met andere (startende) ondernemers. Dit doen we onder andere door:

  • Startop
    Een initiatief van Rabobank Rotterdam en een aantal lokale bedrijven en instanties. Je kunt kosteloos deelnemen aan een aantal inspiratieavonden waarbij je wordt klaargestoomd en extra informatie kunt vergaren voor de start van je bedrijf.
  • Ondernemersbijeenkomsten
    We attenderen je graag op bijeenkomsten die gesponsord worden door Rabobank Rotterdam zoals de MeetUps van businessclub StartMeUp.

Wil je meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over onze startersrekening en de voorwaarden of vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze Startersadviseurs. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 – 17.00 uur op het telefoonnummer
(010) 400 36 66. Je kunt ook een e-mail sturen naar bedrijven.rotterdam@rabobank.nl.

rabobank