Finance & Risk

“Wij geloven in een persoonlijke leercurve die voor iedereen verschillend is. Wij werken niet vanuit een standaard opleidingstraject, maar bieden ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en behoeften. Frequente training met andere consultants en Young Professionals,  opleidingen en cursussen op maat en maandelijkse coaching gaan je hierbij helpen!

Leren vanuit de praktijk en zelf kunnen aangeven waarin je je verder wilt ontwikkelen, dat is waar wij voor staan!”
Kathelijn Loos – Talentmanager Solid Professionals 

Wie zijn wij?
Solid Professionals is specialist op het gebied van advies, interim dienstverlening en recruitment binnen Finance,  Risk en Actuariaat. Onze klanten zijn toonaangevende banken, verzekeraars en pensioenfondsen binnen de financiële dienstverlening. Ons kantoor staat in hartje Utrecht en is een ambitieus, snelgroeiend bedrijf dat werkt vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en vooral, betrokkenheid.
Met ruim 15 Finance/Risk Consultants in dienst en een grote groep hoogopgeleide talenten die deelnemen aan ons Young Professional Programma, zoeken wij continu naar ambitieuze, jonge talenten!
Schuilt er in jou een groot talent die een steile leercurve ambieert? Wij helpen jou met een vliegende start in de financiële dienstverlening!

Consultants voor Solid Professionals – Advisory
Onze consultants bieden ondersteuning en advies bij het ontwerpen en inrichten van een duurzame, effectieve en efficiënte risicomanagement functie. Met een goede balans tussen strategie & uitvoering en een kwantitatieve en kwalitatieve benadering.

Zie jij jezelf als Solid Professionals Consultant binnen de financiële dienstverlening?

Samen met het recruitment team van Solid Professionals kom je erachter welke functie en welk bedrijf bij je past, waarna wij de juiste uitdaging voor je zoeken!

Young Professional Programma
Solid Professionals is op zoek naar gemotiveerde talenten met Finance en Risk affiniteit die het in zich hebben om deel te nemen aan ons Young Professional Programma. Het Solid Professionals Opleidingsinstituut biedt jou naast een baan, een tweejarig opleidingstraject met erkende studies en trainingen die passen bij de fase van jouw carrière.

Door intensieve begeleiding van onze Talentmanager werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zal je door de opgedane kennis en ervaring groeien naar specialist op jouw vakgebied!
Je ontwikkelt zowel je inhoudelijke skills als allerlei persoonlijke competenties.
Opleidingen die je kan volgen: o.a. (A)EMAS, VBA, Chartered Financial Analyst (CFA).
We geven inhoudelijke trainingen op het gebied van; het Bankwezen, Inleiding in Riskmanagement en Projectmanagement, Trends in Finance en persoonlijke vaardigheidstrainingen zoals; werken in teams, verwachtingsmanagement, omgaan met weerstand, presenteren, feedback geven.

Na het uitgebreide en intensieve opleidingstraject zal je in dienst treden bij de desbetreffende organisatie en jouw carrière verder voortzetten!

Bekijk alle vacatures van Solid Professionals

Events
Recruitment Drink

Date 24th of March
Selection Based on CV
Language Dutch
Dress code Business casual

Meet the Company

Date 4th of April
Selection Based on CV
Language Dutch
Dress code Business casual