ABN AMRO

Register here for the:
- Case Competition IT
- Company Dinner

Kies je carrière bij ABN AMRO

Studeren kun je, dat heb je allang bewezen. Maar nu wil je werken aan je carrière. Met je diploma (bijna) op zak en een flinke dosis ambitie kun je bij ABN AMRO op verschillende manieren aan de slag. Aan jou de keuze: wat doe jij straks bij de bank?

Start bij de zakenbank
Als je tijdens je studie al voor de financiële wereld hebt gekozen, dan is het Corporate Banking Graduate Programme misschien wel jouw perfecte match. Via dit speciale traject stomen we je klaar voor een functie in de zakenbank van ABN AMRO. Hoe lang je programma duurt en hoe het is opgebouwd, hangt af van de richting die je kiest:

·      Corporate Finance

·      Structured Finance

·      Global Sector

·      Global Markets

·      Real Estate Clients

Specialiseer je in een vakgebied
Klaar met je opleiding en meteen de praktijk in? Bekijk onze startersfuncties. Daarin leer je het vak door het te dóen, en groei je uit tot specialist. Misschien zit je vanaf dag één aan tafel met klanten die je advies nodig hebben of help je bij de massale migratie naar de cloud. Het kan allemaal. Samen vinden we de carrière die bij jou past.

Ben je er klaar voor?

Meer weten over de het Corporate Banking Graduate Programme of onze startersfuncties? Op werkenbijabnamro.nl vind je extra informatie, een overzicht van evenementen waar je met ons kunt kennismaken, actuele vacatures en ervaringen van andere starters.

Activities
Company Dinner
Case Competition
Branch
IT
Finance
Back to top
Cancel