Intertrust

Register for the Workshop here!

Werken bij Intertrust Netherlands

Wil je ook werken bij de marktleider?

Bij Intertrust ben je onderdeel van een dynamische, beursgenoteerde, internationale organisatie waar is geen dag hetzelfde is. Wij begeleiden gerenommeerde internationale cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het zakendoen in Nederland. Dit doen wij met een mooie diversiteit van 450 professionals vanuit het Amstelgebouw in Amsterdam. In Nederland zijn we marktleider in trust, fund & corporate services en werken we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Intertrust Academy: samen groeien

Wij investeren in onze mensen en onderscheiden ons in de markt door de opleidingsmogelijkheden van onze Intertrust Academy. Ook bieden wij een traineeship aan. Wij gaan voor een duurzame relatie, zowel met onze medewerkers als cliënten. Wil je specialist in jouw vak worden, je meer ontwikkelen op commercieel vlak of ambieer je een managementpositie? Bij Intertrust heb je doorgroeimogelijkheden en stippel je gedurende je loopbaan samen met ons je eigen carrièrepad uit. Ook bestaan er mogelijkheden om voor een korte of langere periode naar het buitenland te gaan.

Samenwerken aan een doel: kwaliteit leveren voor een duurzame relatie met onze cliënt

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit en kwaliteit. Samenwerken staat daarbij centraal. We opereren in verschillende business teams naar regio (bijv. North America, Europe, Asia) en expertise (Capital Markets, Real Estate, Global Business Solutions). In de teams werk je met je financiële en juridische collega’s samen aan een veelzijdige cliëntenportefeuille. Ook heb je vaak contact met onze business partners zoals advocaten, adviseurs en fiscalisten. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en hebt ongeveer 30-50 cliënten in je portfolio.

Over Intertrust

Wij zijn een wereldwijde aanbieder van trust, fund en corporate services en spelen een leidende rol in de industrie. Wij werken met ruim 2.500 legal, financial en support professionals, vanuit meer dan 39 kantoren in 28 landen. Met deze lokale experts begeleiden we onze cliënten bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zakendoen. Onze cliënten zijn gerenommeerde internationale organisaties, zoals multinationals, financiële instellingen, private equity en vastgoedfirma’s en vermogende particulieren. Velen van hen staan in de Fortune Global 500 genoteerd. We zijn een sterk groeiende organisatie en zijn sinds 2015 beursgenoteerd op Euronext, Amsterdam.

Activities
Workshop
Branch
Accountancy
Back to top
Cancel