Canon Business Center

Register for the Workshop here!

Canon Business Center Nederland is jouw regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie. Wij inspireren onze relaties om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst.

In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. Onze core business is gericht op verbinden, waarin wij de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer.

Hoe dan?

Wij focussen op klantgestuurd ondernemen. Het gaat er niet om wat we doen, het gaat erom wie we zijn. Onze mensen zijn onze kracht. Hierin investeren wij dan ook graag. Niet alleen met onze klanten maar ook met elkaar zijn we in verbinding. Samen zijn we sterker. Onderwerpen als transparantie in werkwijzen, eenheid in denken en doen, kennisdeling,  talentmanagement en vooral ook samen (plezier) beleven staan op onze vaste jaarplanning.

Het Salestraineeship

Canon Business Center Nederland heeft een pool met Commercieel talent in functies als Junior-, medior-, en senior accountmanagers, accountmanager Professional Print  en Salesmanagers in dienst. Wij winnen met winnaars en daarmee organiseren wij Salestraineeships om deze winnaars van de toekomst alvast podium te geven voor verdere ontwikkeling.

Elk jaar starten er 5 tot 10 trainees bij Canon Business Center Nederland. Dit in een vast programma waarin basic salesskills en competenties de revue passeren en een grote focus op de essentie van klantgestuurd ondernemen ligt. Klantgestuurd ondernemen is een visie en een beleving. Deze beleving ondervindt je als trainee binnen ons programma. De kracht van verbinden, beleven en anders ondernemen is wat ons drijft en een succesvolle trainee definieert. Je kunt als Trainee doorgroeien in accountmanagement functies binnen Canon Business Center Nederland. Vanuit dit dienstverband maak je onderdeel uit van onze organisatie en lift je mee in kennisdeling, talentmanagement en het inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Ben jij een potentiele winnaar?

Ben jij of ken jij een commercieel talent, met aanleg voor klantgestuurd ondernemen? Geef jezelf, hem of haar op voor ons salestraineeship via solliciteren@cbc-nederland.nl. Stuur ons jouw CV en motivatie en wie weet begint onze wedstrijd! Wij winnen met winnaars | Canon Business Center Nederland

Activities
Workshop
Branch
FMCG
Back to top
Cancel