De Kleine Consultant

*De Kleine Consultant only offers recruitment activities to students with fluency in the Dutch language. For this reason the De Kleine Consultant profile and activities will be in Dutch.*

De Kleine Consultant is de eerste internationale non-profit strategieconsultant volledig gerund door studenten met als hoger doel: wij maken Kleine Consultants en onze klanten groot!

Dit realiseren wij door een unieke win-win-win situatie: wij ontwikkelen studenten, wij helpen onze klanten en wij leren van onze partners door strategisch advies te bieden daar waar het de meeste waarde toevoegt. De Kleine Consultant geeft waardevol en betaalbaar strategisch advies aan (non-)profit organisaties om hen zo te helpen hun ambities te verwezenlijken. Wij bieden een steile leercurve en een netwerk op professioneel en persoonlijk vlak aan studenten die zich graag willen ontwikkelen, betrokken zijn, ambitie hebben en bovenal plezier willen maken. Kleine Consultants leren van onze partners en wij zijn voor hen een waardevolle pool van talenten om kennis mee te maken."

Activities
Training
Branch
Consultancy
Back to top
Cancel