Grant Thornton

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling,
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer
- Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 500 collega's. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 8 van accountancy- en advieskantoren met 50.000 collega’s verspreid over meer dan 130 landen.

Advisory bij Grant Thornton

De Advisory-praktijk is een groeiende praktijk met diverse specialismen. Binnen deze praktijk kun je bijvoorbeeld aan de slag als Junior Consultant Mergers & Acquisitions, Junior Consultant Valuations en Junior Consultant Transactional Services (Due Dilligence). Binnen deze functies hou je je bijvoorbeeld bezig met bedrijfswaarderingen, fusies- en overnametrajecten en boekenonderzoek. Hoewel je zelf je voorkeur kunt aangeven voor één van deze disciplines, werk je veel met en voor de andere teams.

Accountancy bij Grant Thornton

Binnen Grant Thornton zijn niet alleen adviseurs op het gebied van Corporate Finance werkzaam. We hebben ook een grote groep accountants (zowel in de Audit als in de samenstelpraktijk). Ook hier zoeken we altijd starters voor onze verschillende vestigingen.

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan,
je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd
waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden
waar je gebruikt van kunt maken:

Traineegame
Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton Traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton Traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen én kennismaakt met collega’s van diverse vestigingen en uit de verschillende praktijken. Uiteindelijk breng je ook een bezoek aan ons hoofdkantoor in Londen.

Opleidingen
Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen
bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

Multidisciplinair samenwerken
Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de
verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen. Op de
vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om
internationaal samen te werken.

Carrière bij Grant Thornton

Tijdens je studie, in je masterfase, bieden we de mogelijkheid voor een werkstudentschap. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op verschillende vacatures.

Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere Of neem contact op met
Stephanie Kruythof via stephanie.kruythof@carrierebijGT.nl of via 088-6769575.

Activities
Branch Bootcamp
Branch
Accountancy
IT
Consultancy
Finance
Back to top
Cancel